Xtreme Mandehørm, en dag i mudder til Halsen

Lørdag d. 13 oktober, var vi en flok kollegaer der havde sat hinanden stævne til årets Xtreme Mandehørm i Fredensborg.

Arrangørerne havde lovet en rute på ca. 12.2 km med masser af mudder, forhindringer, ild, mere mudder. Man må side de holdt ord!!

Godt hjulpet af vejrguderne, som mere eller mindre havde ladet regnen sile ned i en uge i træk inden løbet.
Så det var med lidt bange anelser at jeg satte mig i s-toget på hovedbanen lørdag formiddag med retning Hillerød og “grisen” mod Fredensborg. Lørdagen startede da også ud med regn, som ved middagstid ville gå over i blæst i stedet.

Efter ankomst til Hillerød, hvor de fleste af kollegaerne stødte til. Begyndte forventningens glæde at brede sig, folk var spændte på hvad det var vi havde kastet os ud i .

Samtidig som “grisen” trillede ind på Fredensborg station, begyndte solen så småt at kigge frem, vi fik fundet stadion og hentet vores specielle Mandehørms goddiebag, med løbe T-shirt, handsker, musliebarer, et par numre af M (NICE) og et nummer af Aktiv Træning. Samt vigtigst af alt, vores adgangs armbånd til den efterfølgende oktoberfest, med pølser, fadøl og gris fra spid.

13.05 blev det endelig vores tur til at komme afsted, efter en kort løbetur til stationen, blev vi samlet i busser og kørt langt ud på landet (sådan ca. 13 km) hvor den officielle start skulle foregå. Undervejs havde vi fornøjelsen at se dem der var startet før os komme løbende. Våde , mudrede og trætte. Men de fleste med et stort smil 🙂

Starten skudt i gang af en af hjemmeværnets kanoner og 12.2 km i mudder var startet. Hvis vi havde troet at vi kunne holde os tørre de første km, blev vi slemt skuffede. Inden for den første km, havde vi været i søen til livet og mudder til midt på brystet, værsgo velkommen til mandehørm!!

Sjældent har jeg været så våd, beskidt og træt efter et løb. Men for fanden da, hvor var det fedt. Selv de halvdårlige badeforhold og det halvkolde telt, kunne spolerer indtrykket af en fed dag.

Kommer helt klart igen næste år 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s