Øresund Triathlon

Nu hvor oplevelsen har lagt sig lidt, er det på tide med en race report 🙂

Efter at være blevet samlet op af Dennis og familien ankom vi til Charlottenlund ca. 05.40. Det var super rart at være i god tid, få tjekket op på cyklen, komme i tøjet, få stresset af og nydt stemningen.

svømmeturen, hold da op for en slåskamp!! Det blev givet og taget af et godt hjerte, Damn det var sjovt 🙂 Selvom jeg fik et par stykker på hovedet.. planen om at svømme ude i siden gik fuldstændigt galt. Pludselig var jeg MIDT i feltet, Attack, Attack, Attack:-) Var lidt svimmel op af vandet, mine kollegaer sagde jeg så lidt bleg ud. Men fast grund under fødderne og en smule vand, så var jeg klar igen.
Svømmetid 37.12

T1
Måtte gå på toilettet, da jeg ikke kan svømme og tisse (endnu) så skiftet tog 8.10, det er for lang tid. Til gengæld kom jeg godt afsted med styr på alt udstyr.

Cykelturen
Havde god energi fra starten, holdt 100% fokus på puls og kun puls. Ikke noget med at presse på. Fulgte min raceplan 100% med energi indtag hvert 20 min. vil sige jeg kørte et perfekt cykelløb. tog toppen af pulsen indad strandvejen for at spare benene i modvinden. Havde masser af energi hele tiden. Nød at blæse afsted med omkring 33.5 i snit. Ruten var federe end jeg huskede den fra testturen.. Eneste malurt var at jeg skulle tisse de sidste 60 km.. ville bare ikke stå af på ruten af frygt for gult kort.. og toilet i depotet var optaget begge gange.. Men er vandt til at køre på den måde fra mine cykelløb, så føler ikke det betød noget for præstationen. Tid 2.41.05

T2 bød på toiletbesøg igen, så det tog 6.51 også for lang tid.. Men blev tømt..

Løbet
Havde faktisk fornemmelsen af at være flyvende fra starten.. god følelse i benene, eneste bekymring var at jeg synes jeg lagde for hurtigt ud i forhold til planen, men kunne ikke få sat tempoet ned.. På den anden side da jeg runde de første 3.5 km med styr på pulsen og god fornemmelse valgte jeg at holde tempoet og rytmen i stedet for at forsøge at tvinge kroppen til noget andet.. Fik igen holdt min raceplan på energi indtag, spiste kun gels og greb et vandglas hver gang jeg runde depotet. Følte mig i kontrol, hele vejen og havde ingen kriser overhovedet. havde tværtimod overskud til at sætte farten op de sidste 4 km da jeg kunne se at de 5t 20min var inden for rækkevidde. Maven var lidt på kanten den sidste halve time, men det er nok fordi jeg skiftede energimærke 14 dage før(dumt, men så er det på plads til CC) Men fakta er at jeg løb hurtigere end forventet og med overskud. Tiden blev 1.47.38

Samlet 5.20.54 målet var under 6 timer og 5.30 var drømmen, så over forventning.

Når jeg skal evaluerer så gik min første halve ironman over forventning. Min tro på CC til August har fået et skud selvtillid. Thomas Rohde siger godt nok at det perfekte race ikke findes.. Men for et første gangs stævne var det forbandet tæt på 🙂

Tusind tak for støtten til jer alle 🙂

Specielt en Tak til Dennis + forældre, Line, Thomas Rohde, Ulrik Olsen og OOB i har åbnet mine øjne for en ny og fantastisk verden og vist mig at der faktisk findes noget jeg kan blive rigtigt god til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s