Nyt legetøj

Så skal der trænes med watt henover vinteren.

Snakkede lidt med Coach Thomas om på hvilken måde jeg kunne optimere min vinter cykeltræning, specielt når jeg ikke er super fan af at køre mine programmer på spinning cykler, svaret var simpelt. En hometrainer, gerne med wattmåler.
Så sagt, så gjort. Gik på DBA og fandt en brugt, men i god stand Tacx Flow hometrainer med wattmåler.
Fordelen er at den er til at pakke væk hurtigt og gemme væk under sengen, samt at den i følge Helle, støjer på et acceptabelt niveau. Det er nok det vigtigste 🙂
Jeg fik lavet min første watttest den anden dag for at finde min functional threshold power og på den bagrund få lagt mine wattzoner, da det at træne på watt er en mere præcis indikator end puls, da pulsen påvirkes af så mange forskellige faktorer. Min FTP blev på 257 om det er fint, ved jeg ikke helt endnu. Men det svarer vel fint nok til mit nuværende niveau samt den måler jeg bruger. Planen er at vi forsøger at arbejde den op imod de 290 henover vinteren. Her skal så nævnes at watt målere er forskellige, så det er tal ud fra samme måler der regnes ud fra. Så længe de er kontinuerlige, har man et fantastisk redskab til at måle fremskidt i træningen. Jeg er i hvert fald spændt på at følge udviklingen.

One thought on “Nyt legetøj

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s