Ironman målet nået, hvad så nu??

Siden jeg 18. August gennemførte KMD Ironman Copnhagen, er der mange der spurgt. Hvad så nu?? Var det så det??

Næh ikke rigtigt må jeg svare tilbage. Jeg føler at jeg i triatlon har fundet en sport, som jeg kan blive nogenlunde habil til. En sport der udfordrer mig fysisk som psykisk og en sport der hvis man er villig til at investerer nogen kræfter og noget energi, giver så meget tilbage.

Jeg elsker det faktum at du næsten altid vil udvikle dig. Er du gået i stå i din udvikling på cyklen, så flytter du dig til gengæld på løbet, eller på svømningen.

Jeg er samtidig med hjælp hjemmefra også nået til den erkendelse at jeg ikke kan nå mine mål eller dyrke min sport på det niveau jeg gerne vil, uden hjælp udefra. Specielt ikke fra Januar, når Sigrid melder sin ankomst til familien 🙂

 

Jeg har derfor valgt dels at alliere mig med OOB som fremover lægger mit trænings program, så det passer med mine arbejdstider og familie livet. Her er det primært Thomas Rohde der står for den del. Thomas er en super cool fyr og yderst kompetent træner, som i øvrigt selv skal deltage i de fleste triatleters drøm Ironman Hawaii 12. oktober i år. GOOD LUCK COACH!!

Du kan læse mere fra Thomas her

ud over personlig træning, er jeg blevet meldt ind i den nystartede ATK en klub jeg forventer mig meget af.

Jeg ser frem til at træne med de andre medlemmer her hen over vinteren og sammen nå nye højder og nye mål. Dog ved jeg også det kommer til at kræve tålmodighed og at der måske er nogle knaster der skal slibes undervejs. Men sådan er det når noget nyt opstår, sammen former vi det, hvad der forhåbentligt bliver Amagers bedste og hyggeligste tri klub 🙂

Race dragten for næste år, bliver denne her, så jeg bliver stadig til at genkende. Og folk der kender mig ved at jeg er MEGET glad for den grønne farve.

Hvad er så målet fremover??
2014 bliver sabbatår fra den lange distance. Eller så meget sabbat som en lille ny i familien nu kan give. Vi glæder os, selvom det bliver hårdt.
Målene for 2014 bliver
Samt en halv IM mere.. Nok mest sandsynligt det bliver Kronborg, da den ligger bedst i forhold til den andre løb.
Samt nok deltagelse i de sædvanlige cykelløb, samt nogle mindre tri stævner og motionsløb og meget gerne zombieløbet et af de sjoveste små motionsløb længe
Samt at give mere tilbage til Helle, Hedvig og Sigrid. Jeg ved at både Helle og Hedvig til tider har haft det svært, når min træning skulle passes ind
I 2015 er håbet så at vende tilbage på den lange distance, målet vil der være at ramme SUB 10 timer.. Et meget ambitiøst mål, det er 54 min der skal skæres af.
For at citere Aleksandar Sørensen-Markovic ejer og stifter af OOB “De bedste målsætninger er dem, du ikke ved om lykkedes”
Håber vi ses på landevejen og i bølgerne næste år.
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s