Stronger than yesterday??

Det er ved at være et par måneder siden sidste update. Meget er sket over de sidste 3 måneder, størst og vigtigst af alt, Sigrid Lærke er kommet verden. Hun blev født 2. Januar 04.24 på Hvidovre hospital.

Sigrid og Far aftenhygger

Selvom det er barn nr. 2 og det er prøvet før, så er det en helt speciel følelse at opleve. Der er INTET der slår oplevelsen af at se sit barn blive født, ej heller at krydse målstregen til sin første IM 🙂

Med ankomsten af Sigrid, er der også blevet prioriteret lidt anderledes i træningen og hvad der er målene for sæsonen. Som nævnt i andet blogindlæg er den fulde distance IM skudt til 2015, hvor jeg satser på at det er IM Copenhagen der er på programmet igen. Det har nok taget lidt tid at lære, MEN der andre distancer indenfor triathlon en 3.8-180-42.2 km.

Års planen ser således ud for i år. 

VM halvmarathon
Vikingesporet i Roskilde
Copenhagen marathon
Tri på tyren
Øresund Triathlon
CPH:Triathlon
KMD 4-18-4
KMD Kronborg 70.3

Herudover er der et par stævner i tænketanken, så som Sjælsør Rundt, Gran Fondo enkeltstart i Helsingør, Tempocup på fyn, samt Trailman 25 km. Men de er ikke bestilt er besluttet endnu.

Med sæsonen på for det meste på plads, har jeg også ændret lidt i min trænings situation. Jeg er gået fra OOB Coaching til OOB Guidiance. Som er personlig træning på et lidt lavere niveau. Ikke at jeg var utilfreds med coaching, eller med Thomas Rohde, men i erkendelse af at året i år, er lidt et mellem år. Hvor jeg skal ud og finde mig selv som atlet og blive mere erfaren, har jeg valgt at prioritere anderledes. Jeg har satdig Thomas som kontakt person, men støtter mig også til mine trænings venner i ATK. Samt andre som Ulrik Olsen, Rasmus Pontoppidan Frantsen, Dennis Christensen, Thor Schnetler, Line Magnusson og jeg kunne blive ved.  ATK er på kort tid blevet en super klub, masser af medlemmer der brænder for Tri sporten på alle niveauer. Fantastiske trænere og et super godt sammenhold.

Blandt andet var der super opbakning til et Alpe D’Huez event jeg havde stablet på benene hos Balance club

Hvem har lukket den røde baron ind!! 🙂

At ATK er kommet ind i billedet har selvfølgelig også en indflydelse på at gå fra coaching til guidiance i år.

Jeg blev ved den seneste generalforsamling i klubben valgt ind som suppleant til bestyrelsen, en passiv post jeg satser på bliver passiv de næste mange år. Da der allerede sidder de bedste kræfter i bestyrelsen.

Jeg satser da på at være tilbage på coaching næste år, da målet stadig er at komme under 10 på IM Copenhagen.
Min cykel bliver opgraderet i år, der kommer en Watt måler på og den har fået opgraderet geargruppen fra Campagnolo Veloce til Shimano Ultegra, med en Dura Ace krankboks. Samt nyt profile design styr og aerobars og ny Specialized Sitero saddel.
Leveringen af watt måleren er dog desværre udskudt til næste uge, VERDAMT!! Men de siger jo at gode ting er værd at vente på..
“X” getting better

Så alt i alt kan man sige det går fremad som det skal, jeg får passet min træning og arbejde, håber også familien mener de bliver tilgodeset 🙂

Jeg ser frem til at se jer alle ude på landevejen i årets løb. Til en masse fede arrangementer.

Evt til Havnetri ATK’s triatlon stævne i hjertet af København og Islands brygge.

Sommerens bedste tri event

Flere har spurgt hvordan Hedvig tager rollen som storesøster, om hun kan vende sig til det. Her tror jeg at billeder siger mere end ord 🙂

Den stolteste storesøster

                 Everything i possible!!

 

One thought on “Stronger than yesterday??

  1. Hun er stadig en stolt storesøster, selvom barnet hos hende er vokset til “i hvert fald at veje som et 6 års barn!”. Hedvigs egne ord..
    Hvad familien siger… spørg mig til oktober – spørg Hedvig nu 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s