I Will Beat My Ass Today To Kick Yours Tomorrow

Har besøgt et lille land kaldet Sufferlandria en tre gange her over de sidste uger. Hvad er Sufferlandria?? Det er et land bestående af høje bjerge, borstensbelagte veje, sprudlende vulkaner og så lige et par blomster marker og piger på by cykler og i sommerkjoler.

Folk der kender mig, kender også min holdning til fjernsyn når man kører på hometrainer. AINT GONNA HAPPEN!! Undtaget selvfølgelig hvis man kører en videorute på en hometrainer der kan den slags.

INDTIL NU!!

Jeg anerkender blankt at hometrainer pas kan være kedelige og et der er dem der har svært ved at sætte sig op til det. Personligt har jeg ikke det problem, men en gang imellem er det rart med noget afveksling. Så efter jeg i en facebook gruppe blev opmærksom på sufferfest måtte jeg ind og købe et par videoer og tjekke dem ud.

Det blev til

A very dark place

Tempo video med 5*4 min intervaller, hvor du virkeligt får lov til at arbejde for føden. De to gange jeg har kørt den er jeg kommet af cyklen med nogle af de højeste watt tal i gennemsnit og højest gennemsnits puls. dels fordi træningen er bygget anderledes op end hvad jeg ellers kører. Men helt sikkert også fordi man bliver bidt af hvad der sker på skærmen, man lever sig godt med ind i det.

Rubber Glove

FTP test og ja navnet giver mening når du er færdig. Den er hård, brutal nærmere. Men du bliver så meget klogere på din træning. Hvis du bruge lidt tid på det. Når jeg sammenligner min forrige FTP test med den jeg kørte til den her, blev resultatet nøjagtig det samme, 293 watt i snit og en gennemsnits puls på 164 slag. Kadencen var dog 9 højere her ved videoen 94 mod 85. Samt når jeg analyserer puls kurven, er den mere jævn. Så er sikker på at det at blive guidet igennem har gjort lidt.

The long scream

30 min. Time trial optaget i København under VM i 2011. Den har jeg ikke kørt endnu, da den er reserveret til min tricykel, der pt er under genopbygning.

Videoerne er faktisk ret godt opbygget, de er motiverende, humoristiske og hvis du forstår at presse dig selv, ret hårde.

Hele setuppet i videoerne er at du som indbygger i det lille land Sufferlandria, deltager i løb med de store professionelle hold og kører mod folk, Wiggins, Cancellara, Tony Martin osv.

Du bliver grundigt guidet igennem hvad du skal og hvordan der køres. Det bliver aldrig for over pædagogisk, men altid afleveret med et glimt i øjet.

Der er sound track til alle videoerne, det er ikke al musikken der er min smag. Men da alle informationer står skrevet på skærmen og intet bliver talt. Kan du uden problemer skrue ned for lyden og sætte dit eget sound track på.

Jeg vil langt fra bruge videoerne hver gang, men de er gode til adspredelse og motivation, de dage du trænger til lidt hjælp. Prisen er omkring 12 dollars pr. stk. En rimelig pris alt taget i betragtning, specielt når du forholdvis simpelt kan flytte dem mellem Tablet, pc og tlf. Eneste minus er nok at filen er ret stor.

Vil for fremtiden betragte mig selv som en Sufferlandrier 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s