4 X PR, en overraskende watt test og biking instruktør til efteråret

Siden sidste opdatering er der kommet ikke mindre end 4 PR i banken. To gange svømning og 1000 meter på 16.37 og 1500 Meter på 25.38 samt de to jeg er mest stolt af. 10 km løb på 44.33 og min seneste watt test på 317 watt i snit over 20 min.

image

Det er fedt at mærke hvordan målrettet træning, vedholdenhed og vilje kan blive ved med at rykke mine resultater.

Uden tvivl har det nye set up på cyklen hjulpet. Sprit ny ultegra gruppe, Rotor kranksæt og qxl 130 klinger, har fået mere power frem i benene. Samt det at der er kommer kortere pedalarme på, at fra 170 til 165 mm.

image

Jeg har også haft min debut som spinnings instruktør, i ATK regi. Jeg guidede en flok klub kammerater gennem en 30 min pulstest. Til brug for at fastlægge træningszoner. Til efteråret starter jeg på uddannelsen til indoor biking instruktør, hos At Work. Planen er at Jeg skal køre nogle af timerne i ATK. Så må jeg se om jeg kan finde afløser timer andre steder. Jeg glæder mig i hvert fald til at starte på uddannelsen. Det

image

På lørdag er det tid til årets første løb. VM i Halvmarathon, desværre døjer med noget betændt neglerod, så hvordan det går. Kan jeg først vurdere på lørdag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s