Nyt fartmonster i stalden

Her to måneder inde i 2015, er det vist på tide, med årets første indlæg på bloggen.

Som nogen måske husker, sluttede 2014 med en skade i ballen, en skade jeg delvist stadig døjer med. Dog går det hele tiden fremad i små skridt.

Jeg fik faktisk en henvisning til Idrætmedicinsk på Bispebjerg, men den blev desværre afvist derude. Så pt er der lidt kamp om hvor jeg skal sendes hen. Men jeg nægter at lade panikken og pessimisme råde, så jeg forbereder mig efter bedste evne til årets udfordringer.

 

Det har faktisk lige siden starten på mit tri eventyr stået klart at min Planet X tri cykel ikke var et optimalt match for mig. Derfor valgte jeg(med støtte hjemmefra) at få lavet et müvefit for at finde ud af hvilken ramme jeg skulle efter, som min nye cykel. Før fittet som det også kan kaldes blev lavet af Tore, hos Copenhagen Bikefit.

Som udgangspunkt havde jeg 3 modeller i tankerne.

 Felt IA4

Cannondale Slice 2015

Scott Plasma 10 2015

Selve müvefittet foregår ved at du sætter dig op på en maskine der “ligner” en cykel og derved finder de optimale rammemål.

Muve fit

Herefter læses dataene ind i et computerprogram som så analyserer sig frem til den optimale ramme.

I mit tilfælde, faldt det ud til fordel for Felt og Cannondale. Shiv kunne også godt gå an, men det er ikke et mærke jeg ønskede 🙂

Så valget stod i realiteten kun, mellem Felt og Cannondale. Her var der ingen tvivl, Felt er bare så meget federe en cykel at se på. Den skriger på fart, hvor Cannondale mere ligner en racer, med tri styr.

Der blev kigget økonomi og finansierings muligheder, for 30.000 er en sjat at hive ud af budgettet.

Men en snak med Allan fra Feltcykler Danmark, senere var der bestilt en Felt IA4, aftalen var at den skulle hentes på trigasm, slut januar.

De fik den heldigvis hjem få dage før.

Med Hyldelund

Cyklen afhentes på trigasm, tid til et billede med Henrik Hyldelund, IM Copenhagen 2014 vinder og ny sponsoreret af Felt, det er hans cykel i baggrunden.

Men en ting er den rigtige cykel, den skal også indstilles og have nye hjul på.

Hjulene, købte jeg hos FullCarbon.dk 80 mm bagpå og 50 mm foran , 25 mm fælg brede.

Hjul

Et badass hjulsæt, jeg seriøst glæder mig til at komme ud og rulle på.

 

Efter de nye hjul skulle cyklen indstilles til mig, det var igen hos Tore. Når du bestiller et müvefit, følger der et opfølgnings fit med i prisen.

Cyklen blev indleveret, der skulle blandt andet nye aerobars på. Resultatet af fittet kan ses herunder, det er super aggressivt, men de ture jeg har kørt på hometraineren har været gode. Så tror vi har ramt rigtigt, ellers snakker vi mininmale ændringer

Efter fit

 

Jeg skal helt sikkert på slankekur 😦

 

Men uanset hvordan denne her sæson kommer til at forløbe, er en ting helt sikkert. Der kommer fart på cyklen!!

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s