Trailløb og ny Tattovering

Der  har været stille herinde i et stykke tid, tiden har været prioriteret lidt anderledes. Men planen er at komme tilbage på sporet med et månedligt indlæg som minimum.

 

Hvad er der så sket siden Ironman København sidste år???

Jeg er stadig i stald hos Trainandsimple.dk som står for at tilrettelægge min træning. Jeg har oprettet en ny side på min blog kaldet samarbejdspartnere. Her linker jeg både til Tranandsimple, samt til Fullcarbon.dk

Det gør jeg fordi, det er et par gode gutter, der har styr på det de laver og yder en god service. Det er altid et Thumps up værd, i en branche hvor service ikke altid står forrest i køen.

 

Trailløb

 

Midt i december ville jeg prøve kræfter med trailløb, gennem Bianca fra klubben havde vi fået et godt tilbud på Garmin Winter trail series, tre løb hen over vinteren. Det første i November missede jeg, det andet i December stod jeg til gengæld klar til i Rude skov sammen med en lille udvalgt gruppe af ATK’ere

DSC_0254

 

Det var koldt og ventetiden syntes lang, men endelig kom vi afsted på den lange rute, 12 km rundt i Rude skov. Vi fik dog lidt ekstra for pengene, da der var fjernet et flag, så vi efter en halvanden km kom tilbage til start.

Lidt mere ventetid, og så BUM så var vi afsted. Jeg har ikke rigtigt gjort mig i trailløb tidligere, da det ikke lige er den natur der ligger tættest på Amager, men i ny indkøbte trailsko fra Salming. Gik det fint i starten, det var piv hårdt, men sjovt. Ruten var super flot og når man som jeg, ikke er så hurtig. Så var det ikke noget problem at følge ruten, det var bare at følge dem foran.

Desværre gik det galt ca. 5.5 km inde på ruten, efter et pænt teknisk stykke, rammer vi et fladt lige stykke ned mod en sø. Med et lyder der et knæk og benene forsvinder under mig og jorden kommer hastigt nærmere.. PIS OS!! Kan godt mærke at den ikke er god, jeg er 100% færdig med at løbe den dag.

Rude skov

Som en såret kriger må jeg humpe de sidste 1.5 km i mål, mens jeg takker guderne for endorfiner og adrenalin der holder smerterne på afstand.

Da jeg kommer i mål, er jeg ikke den eneste der er røget på røven på den meget glatte rute. Bianca er ude og jeg ser flere der kommer humpende. Her er det så at jeg bliver lidt harm over Garmin trailman, hvorfor en i helved har man ikke et par samaritter stående i målområdet?? Man lukker 300+ mennesker ud i en skov, det er røv glat har regnet hele ugen. Det er et simpelt spørgsmål om sikkerhed. En forstuvet ankel kan man godt humpe i mål på. Men et brækket ben, der er man sgu på røven. Så stram op på det punkt!!

På vej hjem får jeg kontakt til skadestuen og aftalt en tid. Efter røntgen og undersøgelse, lyder dommen på en “Avulsion i den laterale malleol distalt” oversat til dansk, jeg er vredet om på så kraftig en måde at en sene på ydersiden af anklen har revet et stykke af ankel knoglen. Jeg er derved udelukket fra at løbe i 6-8 uger 😦

Fod

 

I skrivende stund er jeg tilbage i løbeskoene og er stille og roligt på vej tilbage, på den front. Min skade i balle og baglår, går langsomt fremad. Jeg har fået del behandlinger hos reflexolog Søren Malling, samt går jeg stadig hos Klinik Kropsværkstedet. Det og regelmæssig styrke og thorax træner, giver langsomt en fremgang. Håbet er at være genefri, eller kun  generet i begrænset omfang, når Challenge Fredericia afholdes i August.

Hvilket bringer mig til den foreløbige stævneplan for i år:

April: Islev Duathlon

Maj: Grejsdalsløbet 220 km Skjoldnæsholmløbet cykel 145 km

Juni: Karrebæksminde tri Kvart IM,Kronborg Halv IM

August: Challenge Fredricia Halv IM, Cracey badedyrsløb Evt 4-18-4

 

Noget af min løbepause blev brugt på at få lavet min nye Triatlon Thorshammer tattovering.

 

Tattoo

Som mine seneste tattoveringer er den lavet af Jesper Mann hos Mannklan.dk. Jesper er efter min overbevisning en af DK’s bedste tatovører, som endnu engang satte den lige i skabet ud fra mine tanker og ideer.

 

Følg med på siden hvis du lyster, målet er som nævnt, minimum et månedligt indlæg omkring mine tanker på tri, træning og hvad jeg eller har på hjertet.

 

Nicki

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s