Ny cykel, ny start

Stående over cykel

Som det nok er blevet bemærket, har jeg skiftet min De Rosa Avant, ud med en ny cykel. Valget er denne her gang faldet på en Amerikaner i hvert fald af design, men made in Taiwan.

Felt FR1 er det mundrette navn for den nye tempo maskine og landevejsbetvinger, bygget op delvist med dele fra den gamle cykel og min Tri cykel. Felt har ifølge deres egne ord, fremstillet et landevejs monster, en ren “race” maskine, med en komfort som den almene motionist, som undertegnede også kan holde ud.

Jeg har længe ønsket mig en ny cykel om ikke andet så bare fordi 😉

Da jeg samtidig valgte at lægge Tri karrieren på hylden for et godt stykke tid, var det ligesom tid til at realiserer drømmen. At valget faldt på Felt, var ikke helt tilfældigt, jeg har de sidste par år kørt på deres top tricykel, Felt IA4. Som er den billigste af deres toprammer, en cykel jeg har været utroligt glad for, både at køre på, det vigtigste, og se på, næsten lige så vigtigt 😉

CHDA2233-20x30

Så da Fullcarbon blev forhandler af Felt og jeg fik mulighed for at kigge nærmere på deres cykler, var jeg ikke så meget i tvivl. Det skulle være Felt og det skulle være deres race og ikke aero racer. Den er nu ellers også ret fed.

Felt_Bicycles_2016_AR1_USA_INT

Men med det jeg planlægger at bruge den til, valgte jeg at gå på den rene racer. Mine planer for de kommende år, er at begynde at køre motionscykelløb igen også gerne i udlandet og hvem ved. Måske jeg bliver så bidt af det igen at jeg prøver at kører licensløb.

Samt er Felt endnu ikke så store herhjemme, så det er en cykel “alle” har, prisen er heller ikke skræmmende. Som hvis jeg skulle gå efter en Specialized, Cervelo, Trek, Pinarello osv. Som jeg indrømmet synes er ret overprized. Så efter min egen og anmeldernes mening, har jeg fået en cykel i den liga, bare til billigere penge. At den så er hamrende fed at køre på og flot at se på, gør det ikke værre.

Så skal du på jagt efter en ny racer og gerne vil have en prisbevidst, fed og lynhurtig cykel, er Felt et ret godt bud. Bor du samtidig i København, kan du med fordel tage forbi Fullecarbon/FCbikes ude på Fuglebækvej til en snak om cyklen.

Jeg glæder mig i hvert fald til at straffe landevejen på den nye Felt FR1 og forhåbentligt et par bjerge eller tre næste år.

Uden briller.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s