Nye udfordringer

Efter nu at have kørt Triathlon rettet træning siden midt November, kom dagen i slutningen af Januar hvor det skulle besluttes om træning “kun” skulle bruges til Øresund triathlon eller om jeg skulle tage skridtet fuldt ud og tilmelde mig Challenge Copenhagen

Som er den fulde Ironman distance

Efter grundige overvejelser og snak med familien, besluttede jeg mig for at tage chancen.. Lidt ud fra tanken.. Skal det være, så er i år nok bedste mulighed.

Selvfølgelig skræmmer tanken da lidt en.. For det ikke en søndagstur, jeg har betalt i omegnen af 3000.- for..

3,8 km svømning, 180 km cykling, 42.2 km løb står der på menuen 18/8-2013. Estimeret gennemførelsestid er sat til 13-14 timer.

Træningen fremad bliver nu intensiveret, kosten skal lægges om og udstyret skal samles og afprøves. Jeg har planer om at bygge min gamle Wilier racer om til at tri rettet cykel. Så håber jeg at det er nok. Ellers må jeg i nødstilfælde sætte aerobars på De Rosaen.

Jeg satser på at skrive mere om form, mål og træning. Når træningen begynder udendørs i løbet af foråret.

 

2 thoughts on “Nye udfordringer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s